Citroentaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/1999 - 00:06
Bereidingswijze
De ontdooide bladerdeegplakjes op elkaar leggen en uitrollen tot een ronde lap,die in een bakvorm van 20 cm diameter past.Het deeg 15 min.blind bakken in een oven van 175 graden.Ondertussen eieren met suiker en Mon chou,in 5 min.schuimig kloppen.Custardpoeder,citroenrasp(van de hele citroen)en 3 eetlepels citroensap erbij kloppen.Mengsel over taartbodem schenken en nog 30-40 min.bakken.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker fris nagerecht of voor 's middags bij de thee
Ingrediƫnten
*4 plakjes roomboterbladerdeeg*1 citroen*3 eieren*200 gr.Mon chou(of andere roomkaas)*75 suiker*2 eetlepels custardpoeder
Leuke tips
Serveren met een lekkere klodder slagroom
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124600
Homepage ID
10653
Smaak
N
Teller
1300
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lil