kaasplankje met vers fruit en port

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 23:49
Bereidingswijze
Van de verschillende kaasjes naar smaak een puntje afsnijden en op een bord leggen. Per bord ook een handjevol walnoten en een paar gehalveerde druiven toevoegen.
Afbeelding
kaasplankje met vers fruit en port
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
kaasplankje met verschillende kaasjes, noten, fruit en vergezeld van een klein glaasje port.
Ingrediƫnten
diverse kaasjes (bv brie, camembert, roquefort, munster en geitekaasje(s)), druiven en walnoten, port (bv 10 jaar oude tawny port van Noval).
Leuke tips
Borden mooi opmaken. Kaasjes en walnoten / druiven gebruiken om bord te 'versieren'. bv door walnoten en druiven te groeperen of deels op de kaas te leggen. Eventueel ook stukje (warm) stokbrood erbij serveren. Glaasje port erbij en genieten maar !

Probeer ook eens de geitekaas te verwarmen in de oven(met bv een klein beetje honing).

Albert Heijn heeft af en toe ook speciale geitekaasjes met kruiden of voor in de oven (in kleine porties) te koop.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124595
Homepage ID
8811
Smaak
P
Teller
14951
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
83
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kaasjes tijdig uit de koelkast halen. walnoten 'kraken', druiven halveren en de pitjes verwijderen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
beuvbos