Gehaktballetjes In Chili-Saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 23:44
Bereidingswijze
Chili-saus met azijn en mosterd op het vuur zetten. Balletjes gehakt draaien van ongeveer 3 a 4 cm doorsnee. De balletjes toevoegen aan de saus en dit geheel 1 a 1 1/2 uur laten sudderen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kilo rundergehakt(naar smaak zout en peper)
2 flesjes Chili-saus
1 scheutje azijn
1 eetlepel mosterd
snufje suiker
Leuke tips
Met rijst en rauwkost salade (eventueel met wat zure groenten)

Eet smakelijk!!!!
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124594
Homepage ID
10142
Smaak
P
Teller
1149
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeroen_dekker