Pasta Met Zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 19:40
Bereidingswijze
Smelt de boter in een grote pan, temper het vuur en doe de helft van de zalm er in. Prak de zalm met een vork fijn.(1min.) Schenk de cognac erbij. Steek de drank met een lucifer aan. Doe de worchestersus erbij en voeg 1/2 dl. room toe. Klop de rest van de slagroom stijf (zonder suiker). De rest van de zalm door de pasta roeren. De geflambeerde zalm vermengen met de stijf geslagen room. Schep het zalmmengsel op de pasta. De geraspte kaas op tafel zetten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke snelle maaltijd met cognac.
Ingrediƫnten
- 300 gr. penne rigate - 1 glaasje cognac - 250 gr. gerookte zalm - 25 gr. boter 1 dl. room - 1 tl. worchesterssaus - 80 gr. parmezaanse kaas.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124579
Homepage ID
9657
Smaak
P
Teller
8465
Waardering aantal
2
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
22
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de pasta volgens gebruiks aanwijzing. Snijd de zalm aan stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23