Varkenslappen Met Perzik

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 19:29
Bereidingswijze
De stukjes vlees bakken, ui en paprika toevoegen. Als dit gaar is de sambal, ketjap tomatenpuree, het sap van de perzikken, de kruiden en de perzikken toevoegen. Het geheel in 15 min. zachtjes laten koken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gewoon lekker
Ingrediƫnten
- 1 pond varkensvlees - 1 ui - 1 rode paprika - 1 groot blik tomatenpuree - 1 1/2 mok ketjap asin (zout) - 2 tl. sambal - 1 ltr. blik perzikken - zout en peper - 1 tl.
paprikapoeder
Leuke tips
serveren met droge rijst.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124578
Homepage ID
9657
Smaak
N
Teller
698
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vlees in stukjes snijden, ui snipperen, paprika in stukjes en de perzikken in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23