Gehakt toetoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 19:28
Bereidingswijze
Fruit de uien en de knoflook tot ze lichtbruin zien. Leg ze apart. Bak de champignons licht aan en leg ze apart. Bak het gehakt en maak het met de vork rul. Voeg sambal en ketjap naar smaak toe en zorg dat het gehakt helemaal gaar is. Meng alle ingredienten, behalve de aardappelpuree, door elkaar en doe het in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met de aardappelpuree. Strooi er de paneermeel over en leg er klontjes boter op. Verwarm de oven voor op 175 graden en laat het gerecht daar 1 uur in staan.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel met rundergehakt, diverse groenten en aardappelpuree.
Ingrediƫnten
500 gram rundergehakt, ketjap, sambal, 150 gram champignons, 1 fijngesneden ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 bosje fijngehakte radijsjes, 1 blik worteltjes/doperwtjes, stuk fijngesneden komkommer, 2 fijngesneden tomaten, aardappelpuree, kruidenpaneermeel, 50 gram boter.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
124577
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
1100
Waardering aantal
1
Waardering
4
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters