Guacamole

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 19:18
Bereidingswijze
Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Halveer de avocado,s, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de sjalotjes in ringen. Prak de avocado en voeg er citroensap, geperste knoflook en wat zout en peper toe. Schep er de mayonaise en de tomaat door. Doe de guacamole in een kom en zet het afgedekt in de koelkast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
mexicaans dipsaus
Ingrediƫnten
2 vleestomaten, 2 avocado,s,2 sjalotjes, 1/2 citroen, 1 teentje knoflook, zout, versgemalen peper, 3 eetlepels mayonaise
Hulpmiddelen & keukengerei
*mesje
*eetlepel
*vork
*knoflookpers
Leuke tips
Lekker met tortillachips en tortilla,s.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
124576
Homepage ID
6382
Smaak
N
Teller
3046
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
topper