garnalen met knoflook

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 18:47
Bereidingswijze
500 gr.garnalen besprenkelen met citroensap(15 min).
Olijfolie(1 kopje) verhitten en 6 teentjes knoflook (in dunne schijfjes) plus een klein spaans pepertje fruiten.
Garnalen toevoegen en 5 min. meebakken.
Fijngehakte peterselie en wat citroenrasp erdoor scheppen en even meesmoren.
Met zout en peper bestrooien en afblussen met een scheut sherry.
Opdienen in aardenwerk schaaltjes .

Vertel iets leuks over dit recept
Tapaz gerecht
Ingrediƫnten
500 gr.garnalen
citroensap
Olijfolie(1 kopje)
6 teentjes knoflook (in dunne schijfjes)
een klein spaans pepertje
Noorse garnalen
Fijngehakte peterselie
zout en peper
een scheut sherry.

Hulpmiddelen & keukengerei
pannetje
Leuke tips
Eet niet alleen de garnalen, maar sop ook je brood in de olie.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
124573
Homepage ID
10558
Smaak
P
Teller
769
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chappy