witlofstamppot met zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 18:24
Bereidingswijze
25 min.

Kook alles in water met wat zout in 20 min.
Laat intussen de zalm uitlekken verwijder graatjes en verdeel de vis met een vork in stukjes.
Maak de witlof schoon, snijd in dunne reepjes en besprenkel met citroensap.
Giet de aardappelen en knolselderij af en stamp ze met de yoghurt tot puree.
Schep de witlof en zalm erdoor en laat het geheel goed doorwarmen.
Breng op smaak met peper.

Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Caloriearm Hollands wintergerecht
Ingrediƫnten
200 gr aardappelen,
200 gr knolselderij,
zout, peper,
? blikje roze zalm (213 gr),
250 gr witlof,
1 el citroensap,
1 el magere bulgaarse yoghurt,
? bakje tuinkers
Leuke tips
Schep de witlofstammpot op een voorverwarmd bord en bestrooi met tuinkers.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
124572
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
1454
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappelen en snijd in stukken.
Maak de knolselderij schoon en snijd in stukken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonjaculinair