tajine met kip en spinazie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 17:52
Bereidingswijze
Kip in 5 minuten aanbraden en het ui toevoegen. Klop intussen de eieren los.
Schep de kip, spinazie, krieltjes en de kaas door de eieren. Bewaar het bakvet.
Op smaak brengen met zout en peper en in de ovenschaal doen.
In het midden van de oven in 30 minuten gaar laten worden.
Bakvet opnieuw warm laten worden, de tomaten en komijn toevoegen en laten inkoken tot een dikke saus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ovenschotel
Ingrediƫnten
200 g spinazie (diepvries)
1 ui
400g kipfilet
zout en peper
olijfolie
6 eieren
225 g minikrieltjes
100 g oude kaas met komijn
500 g gezeefde tomaten (pakje)
? theel. gemalen komijn
Leuke tips
Serveer de punten tajine met de saus ernaast.
Eet smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124570
Homepage ID
10612
Smaak
N
Teller
1911
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Spinazie laten ontdooien.
Oven op 200 graden C. voorverwarmen.
Ovenschaal invetten.
Ui snipperen, kip in stukjes snijden en bestrooien met zout en peper.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robria
Gelegenheid