Gekruid Vlees Met Zuurkool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 16:54
Bereidingswijze
Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Ui en paprika toevoegen en ca. 1 minuut zachtjes bakken. Paprikapoeder, karwijzaad en majoraan toevoegen. Varkens- vleesreepjes erdoor scheppen en ca. 5 minuten meebakken, af en toe omscheppen. Tomatenpuree en 2 dl water toevoegen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Geheel op zacht vuur afgedekt ca. 10 minuten laten sudderen.

Intussen in vergiet zuurkool laten uitlekken. Met vork zuurkol door stoofvlees scheppen en op laag vuur in ca. 10 minuten door en door warm laten worden. Serveren met gekookte aardappels
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 ui, 1 paprika, 50 gr. boter, 1 teentje knoflook, 1/2 eetlepel paprikapoeder, 1/2 theelepel karwijzaad, 1/2 theelepel majoraan, 250 gr. varkensvleesreepjes, 1 blikje tomatenpuree (70 gr.), 1/2 vleesbouillon- tablet, 1/2 zakje kruidenzuurkool (500 gr.)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124549
Homepage ID
10812
Smaak
P
Teller
417
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
christine_h