Provencenaalse Visfilet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 14:21
Bereidingswijze
Tomaten inkerven en drie minuten in de magnetron (600 watt), Knoflook en uien fijnsnijden en in de olie 3 minuten in de magnetron (600 watt). Gedroogde kruiden erover strooien. De met peper, zout en paprikapoeder ingesmeerde visfilet op het ui-knflookmengsel leggen. De schotel afgedekt in ongeveer 9 minuten op 600 watt gaar laten worden. De tomaten in stukjes snijden en met de peterselie bij de vis geven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Visgerecht, licht en cholesterolarm
Ingrediƫnten
4 stukke visfilet (kabeljauw, koolvis, roodbars of heek). 2 flinke tomaten, 4 teentjes knoflook, 4 uitjes, 6 eetlepels olie, 2 eetlepel gedroogde provencecaalse kruiden, 2 eetlepels peterselie, peper, zout en paprikapoeder.
Hulpmiddelen & keukengerei
Magnetron
Leuke tips
Serveren met bijv. aardappaelkroketjes of gebakken aardappeltjes. Sla.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
124526
Homepage ID
8304
Smaak
P
Teller
930
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chefjos