Pindagehaktbroodjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 14:15
Bereidingswijze
Banaan pellen en in diepbord fijn prakken,roomkaas erdoor roeren,peterselie erboven fijnknippen en gemalen pinda's en kleingesneden bakgember erdoorroeren. Op smaak maken met worchestershiresaus.
Kapjes van bolletjes snijden en broodjes uithollen.Pindamengsel erin scheppen en kapjes er weer boven opleggen. Broodjes op de bakplaat in het midden van de oven ong. 15 min. laten bakken
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
150 gr. zoute pinda's-1 banaan-100 gr. verse roomkaas-4 takjes peterselie-2 el, bakgember-worchestershiresaus-2 bruine bolletjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven-rauwkostmolen of staafmixer om pinda's fijn te maken
Leuke tips
Op 2 bordjes leggen en garneren met een toefje peterselie en serveren met wortelensalade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124525
Homepage ID
9229
Smaak
N
Teller
182
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden C.
Pinda's fijnmaken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rina