Mascarpone Frambozen Taartjes.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 11:01
Bereidingswijze
Smelt de boter.
Verkruimel de koeken met een deegroller en meng de boter, de jam en het
gemberpoeder erdoor.
Verdeel het kruimelmengsel over de bodem van 2 kleine taartvormpjes van 10
cm doorsnee en druk het goed aan.
Laat de taartbodems in de koelkast minstens 1/2 uur opstijven.
Was de frambozen en schep er 1 eetlepel poedersuiker door.
Roer de andere lepel poedersuiker door de Mascarpone.
Schep de Mascarpone en de frambozen in de taartjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Fris mascorpone gebak.
Ingrediƫnten
15 gr boter
6 bastognekoeken
1 eetlepel gemberjam
200 gr frambozen
1 mespunt gemberpoeder
2 eetlepels poedersuiker
75 gr Mascarpone
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124506
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
2292
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy