Visschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 10:00
Bereidingswijze
De vis in dobbelsteentjes snijden en met peper en zout bestrooien.Aardappelpuree en saus maken vlg. gebruiksaanwijzing op de verpakking.Boursin laten smelten in de saus.Spinazie verwarmen.
In een ingevette ovenschaal eerst de vis doen,dan de puree,de spinazie en de saus hierover schenken.Schaal in een oven van 200 graden schuiven en nog even door laten warmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De 3 S-en:snel, simpel en smakelijk
Ingrediƫnten
*400gr.kabeljauwfilet*een pak aardappelpuree*een grote pot spinazie*een zakje witte saus*een pakje boursin*zout/peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124500
Homepage ID
10653
Smaak
N
Teller
409
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lil