Sayur Lodeh

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/19/1999 - 09:44
Bereidingswijze
knoflook en uitje fruiten, water in de pan (laten opkoken), bamboe scheuten tevoegen, bouillonblokje toevoegen, kouseband in de pan, sayur lodeh pasta toevoegen (men kan ook zelf voor de kruiden pasta zorgen), event. andere groenten toevoegen, vuurtje wat lager zetten, lombok rawit toevoegen (in kleine stukjes gesneden), als laatste groente de witte kool teovoegen (moet nog een beetje knapperig blijven) en de santen in de pan, goed roeren, even laten pruttelen, misschien nog wat water erbij, dit groete gerecht moet waterig zijn...en het kan opgediend worden tezamen met wat rijst...
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groente gerecht
Ingrediƫnten
4 teentjes knoflook, halve ui, 3 dl water, bouillon blokje, halve witte kool, blikje bamboe scheuten, santen, sayur lodeh pasta, lombok rawit(groene), kouseband, event. indo. groenten naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank, vergiet, messen
Leuke tips
Is heel lekker met sambal goreng betawi, men kan ook ander groenten gebruiken, bijna alle indonesische groenten smaken goed!!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124499
Homepage ID
3996
Smaak
N
Teller
4505
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Groenten wassen en snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
timmoni