Chili Lili

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 22:41
Bereidingswijze
Ui en knoflook aanbakken, gehakt erbij en goed doorbakken, voeg hierbij 1 rood pepertje, 1 rode paprika, bruine suiker, 1 bouillonblok, beetje tijm, chilipeper, 1 pak gepureerde tomaten.
Half uur laten pruttelen. 1 pot bruine bonen en 1 pot kidney bonen erbij en massa warm laten worden. Afmaken met salami en ananas (of ander fruit) geeft een zeer aparte smaak!
Vertel iets leuks over dit recept
Chili con carne, succes verzekerd!
Ingrediƫnten
Gehakt, ui, knoflook, rood pepertje, rode paprika, bruine suiker (of stroop), bouillonblok, tijm, chilipeper, gepureerde tomaten, bruine bonen, kidney bonen, salami, ananas.
Leuke tips
Serveren met pasta of rijst. Dit gerecht ligt redelijk zwaar op de maag maar is overheerlijk. Een portie p.p. is genoeg, ook al wil je meer.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124493
Homepage ID
10788
Smaak
P
Teller
358
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lven