Mexicaanse Mix

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 22:25
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze met peper en zout. Bak de kip rondom aan, voeg dan de Mexicaanse saus toe en laat dit op lager vuur circa 15 minuten smoren, regelmatig roeren. Verwarm de red kidney beans en rol ze in de tortilla's. Bestrooi dit met kaas en laat de kaas smelten onder de grill.
Snijd de ijsbergsla in reepjes. Schep de kip met de Mexicaanse saus op de borden, leg er een bonen tortilla naast. Geef er sla bij en wat zure room.
Ingrediƫnten
* 400 gr. kipfilet
* 1 pot mexicaanse saus
* 1 pot red kidney beans
* 1 pak grote tortilla's
* 100 gr. geraspte kaas
* 1 ijsberg sla
* 1 bakje zure room
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124476
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
366
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan