Saotosoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 22:20
Bereidingswijze
Doe in elke soepkom wat kippevlees,mihoen,tauge,frites-sticks,plakjes ei en gefruite uitjes.Schenk hier de hete bouillion op en strooi er het selderijgroen overheen.
Smakelijk!
Vertel iets leuks over dit recept
Bewerkelijke,maar erg smakelijke surinaamse soep
Ingrediƫnten
Voor de bouillion:*1 soepkip*1 ui*3 tenen knoklook*2 schijfjes laoswortel(mag ook gemberwortel)*2 salamblaadjes*1 stengel sereh*10 hele peperkorrels*kippenbouillionblokjes naar smaak
Voor de soep:*gare mihoen*gefruite uitjes*tauge*frites-sticks naturel*selderijgroen*hardgekookt ei
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
124474
Homepage ID
10653
Smaak
N
Teller
17030
Waardering aantal
2
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
111
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe alle ingredienten in een grote pan en giet er zoveel heet water op tot de kip onder staat.Breng aan de kook en schuim evt af.Laat de bouillion minstens een uur trekken,tot het vlees van de botten valt.Zeef de bouillion en haal het vlees van de botten en snijdt dit klein
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lil