Boemboe Bali Ikan

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 21:34
Bereidingswijze
De vissticks in de olie goudbruin bakken.Uit de pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Ui met sambal, laos en djahe fruiten. Suiker, ketjap en citroensap toevoegen en saus afmaken met tomatenpure en water. Gebakken vis in de saus terugleggen en ca. 5 min. meesudderen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
een versnelde versie van de echte.
Ingrediƫnten
- 6 vissticks - 2 grote uien - 2 tl. sambal oelek - 1/2 tl. laos - 1/2 tl. djahe - 2 koffielepels suiker - ketjap(naar smaak) - blikje tomatenpuree - water - citroensap - olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
aluminiumfolie
Leuke tips
Lekker met rijst en groente b.v. sla of sperciebonen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124469
Homepage ID
9657
Smaak
P
Teller
1436
Waardering aantal
2
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
uien snipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23