Kip Mexicali

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 18:06
Bereidingswijze
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui, het pepertje en de knoflook 5 minuten boven een matige hittebron, maar laat de ui geen kleur krijgen. Schep er de tomatenpuree, djintan, ketoembar, kidneybonen, tomaten en het kippenvlees door. Breng alles op smaak met wat zout en peper. Leg de deksel op de pan en stoof het gerecht ca. 20 minuten tot de saus is ingedikt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kip in gekruide tomatensaus met kidneybonen.
Ingrediƫnten
2 eetlepels olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 groen pepertje, 1 uitgeperst teentje knoflook, 2 eetlepels tomatenpuree, 1 theelepel djintan, 1 theelepel ketoembar, 250 gram kidneybonen, 500 gram tomaten in blokjes gesneden, 500 gaar kippenvlees in blokjes gesneden, zout, peper.
Leuke tips
Tortilla's en een groene salade (bv Maruli Salata).
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124454
Homepage ID
10727
Smaak
N
Teller
507
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pilskepeeters