kip-kerriesalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 14:06
Bereidingswijze
De kipfilet, aardappel en ananas in fijne blokjes snijden. Dit in een kom mengen met de mayonaise, veel kerrypoeder, room, maggi, peper en worcestersaus. Deze salade op een schaal scheppen. Wat mayonaise met koffiemelk en kerry gladroeren en over de salade strijken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kip, kerry en ananas (onderdeel van koudbuffet)
Ingrediƫnten
1 1/2 ons kipfilet, 1 aarappel (gekookt), 1 1/2 schijf ananas, 3 el mayonaise, kerry, scheutje room, maggi, worcestersaus en peper.
Leuke tips
De salade afgarneren met opgerolde gerookte kipfilet, stukjes ananas, sherry tomaten en opspuiten met een kornetje met ketchup.
Bij deze salade geen zuurprodukten gebruiken.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124423
Homepage ID
9422
Smaak
N
Teller
907
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kan 1 dag van tevoren gemaakt worden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
akp