Tortilla's Met Linzen-Knolselderij Vulling

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 14:06
Bereidingswijze
Zet de linzen met de gepureerde gepelde tomaten op en voeg een blikje water toe. Wanneer deze 20 minuten gekookt hebben kunnen de knolselderij en de winterwortel toegevoegd worden. Voeg alle smaakmakers ook toe en kook het geheel nog ongeveer 20 minuten.

Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
4 bloemtortilla's
150 gram rode linzen
1 blik gepelde tomaten
1 blikje tomatenpuree
1 kruidenbouillonblokje
1/2 kleine knolselderij
1 kleine winterwortel
1/2 theelepel Mexicaanse kruiden
1/2 theelepel sambal
tijm naar smaak
cayennepeper naar smaak
zout
Leuke tips
Verwarm de tortilla's (in koekenpan of magnetron) en rol hierin de vulling.

De vulling die over is doe ik meestal in de diepvries om deze een andere keer weer te gebruiken.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124422
Homepage ID
2600
Smaak
P
Teller
900
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de knolselderij en de winterwortel en snij deze in kleine blokjes. Pureer het blikje gepelde tomaten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sexa