Aardappel-Fetaschotel Met Pecannoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 12:43
Bereidingswijze
Ui snipperen en knoflook in stukjes snijden. Olijfolie in pan verwarmen en de ui fruiten daarna de knoflook toevoegen. Voeg de aardappelen toe en bak ze bruin. Wel regelmatig omscheppen, want ze bakken snel aan. De pecannoten, zout en veel zwarte peper erover strooien. Voeg de feta toe en laat nog even doorwarmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept

Ingrediƫnten
1200 g vastkokende aardappelen; 1 ui; 1 teentje knoflook; ong. 60 g gehakte pecannoten; zout; veel zwartgemalen peper; 150 g feta
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote koekepan
Leuke tips
Lekker met tsatziki
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124413
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
332
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappelen in blokjes van 2 x 2 cm snijden. Vijf minuten koken, afspoelen onder de kraan en uit laten lekken in een vergiet.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan