Zelfgemaakte Creme Fraiche

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 08:10
Bereidingswijze
Meng de slagroom met de karnemelk, en laat het op het aanrecht een nacht staan. De creme fraiche wordt vanzelf dik en lobbig.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Altijd handig en veel goedkoper dan echte creme fraiche
Ingrediƫnten
1 dl houdbare slagroom
1,5 eetlepel karnemelk
Hulpmiddelen & keukengerei
plastic bakje met deksel
Leuke tips
Altijd lekker, bij soep, of bij de goulash
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124399
Homepage ID
9180
Smaak
N
Teller
1685
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
coba