Chocoladetaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 23:33
Bereidingswijze
smelt 3 repen chocolade hak 1 reep chocolade in kleine stukjes mix de bruine suiker, de vanille suiker en de boter mix er stuk voor stuk de eieren door roer de gesmolten chocolade erdoor roer de bloem erdoor verkruimel 1 pak lange vingers, roer die door het deeg beboter en bebloem een cakevorm vul de cakevorm met om en om een laag deeg en een laag lange vingers. Begin en eindig met het deeg. De hoeveelheid is voldoende voor drie lagen deeg. Strooi op de bovenste laag deeg de stukjes chocolade. Zet de taart een uur in een voorverwarmde oven van 160 graden. Cake uit de vorm halen en aflaten koelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Machtig lekker gebak.
Ingrediƫnten
300 gram pure chocolade (4 repen van 75 gram) 2 pakken lange vingers 125 gram bruine suiker 2 pakjes vanille suiker 125 gr bloem 150 gram boter 3 eieren
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124385
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
2160
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy