Bereidingswijze
Het vlees in dobbelsteentjes snijden. Met zout en peper kruiden. In de hete margarine in 5 min goudbruin bakken. Met sojameel bestuiven en nog 3 min bakken. Onder aanhoudend roeren de hete bouillon erbij gieten. Het groentemengsel en de geschaafde komkommer toevoegen in 15 min gaar laten worden. De ma?s laten uitlekken en over het mengsel strooien. Er eventueel wat vocht bijgieten. Nogmaals verhitten en op smaak brengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke eenpansschotel met maar 350 kcal,
Ingrediƫnten
250 gr kalfsschnitzel
zout en peper
2 eetl afgestreken dieetmargarine
1 afgestreken eetl vetarm sojameel
1 liter bouillon 150 gr doperwtjes
150 gr jonge zomergroenten uit diepvries (bv groentemengsels 'Mexico', 'Hawaii')
50 gr komkommer
150 gr mais uit blik
zout en peper
2 eetl afgestreken dieetmargarine
1 afgestreken eetl vetarm sojameel
1 liter bouillon 150 gr doperwtjes
150 gr jonge zomergroenten uit diepvries (bv groentemengsels 'Mexico', 'Hawaii')
50 gr komkommer
150 gr mais uit blik
Leuke tips
Heerlijk met volkorenrijst.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
124382
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
586
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht