Bereidingswijze
Broccoli in roosjes verdelen (stronkjes worden niet gebruikt). In weinig water met zout roosjes ca 5 min koken. Afgieten. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Laten afkoelen. Eieren in ca 10 min hardkoken. Laten schrikken en in partjes snijden. Kip in stukjes snijden. Van ham vet verwijderen. In smalle reepjes snijden. Culinaise, yoghurt en kruiden tot sausje roeren. Op smaak brengen met met zout en peper. In schaal pasta, broccoli, kip en ham door elkaar scheppen. Sausje erdoor scheppen en garneren met ei. Bieslook erboven knippen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Salade met 400 kcal.
Ingrediƫnten
1 struikje broccoli (ca 400 gr)
zout en peper
250 gr torchietti (Buitoni)
2 eieren
1 gerookte kipfilet
50 gr rauwe ham
3 eetl culinaise (bv: Gouda's Glorie)
1 bekertje Bulgaarse yoghurt (125 ml)
1 doosje italiaanse kruiden (diepvries)
20 sprietjes bieslook
zout en peper
250 gr torchietti (Buitoni)
2 eieren
1 gerookte kipfilet
50 gr rauwe ham
3 eetl culinaise (bv: Gouda's Glorie)
1 bekertje Bulgaarse yoghurt (125 ml)
1 doosje italiaanse kruiden (diepvries)
20 sprietjes bieslook
Leuke tips
Heerlijk met volkorenstokbrood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
124381
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
985
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht