Honing Bananen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 21:15
Bereidingswijze
Verwarm de honing met de tijm, citroensap, water, kruidnagelen en kaneel. Laat het geheel tot een siroop koken. Snijd de geschilde bananen overlangs doormidden en leg ze enkele minuten in de siroop. Keer ze eenmaal. Leg de bananen op 2 bordjes en schep de siroop erover. Garneer met pistachenoten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Fruitigzoet toetje
Ingrediƫnten
4 eetl honing
tijm (vers of gedroogd)
sap van 1 citroen
4 eetl water
4 kruidnagelen
kaneel
50 gr grofgehakte gepelde pistachenoten
4 bananen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124377
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
215
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy