Ananaspuntjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 20:50
Bereidingswijze
Op keukenpapier ananasschijven goed laten uitlekken. Elke schijf in 8 puntjes verdele. Op taartrooster bakpapier leggen. Chocoladeglazuur bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In een kommetje schenken en het kommetje terug zetten in het warme water. Stukjes ananas door de chocolade glazuur halen. Even laten uitlekken en op taartrooster leggen.
Voordat ze droog zijn garneren met zilverpilletje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
puntjes van ananas.
Ingrediƫnten
4 schijven ananas (blik)
1 pakje chocoladeglazuur
zilverpilletjes
bakpapier
cocktailprikkers
Leuke tips
Inde ijskast blijven ze zeker een week goed.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124374
Homepage ID
2355
Smaak
Z
Teller
166
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia