Saucijzenring

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 17:43
Bereidingswijze
Kneed van de broodmix, water en boter een soepel deeg volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Laat het deeg in de kom, afgedekt
met plastic, bij kamer temperatuur 30 min. rijzen. Druk ondertussen boven een
droge koekepan het vlees uit het velltje en prak het op een
middelmatig vuur rul tot het zijn kleur heeft verloren. Doe er
dan de blokjes gesneden paprika bij en bak alles nog enkele
minuten. Giet het vocht af en laat het mengsel afkoelen. Klop
intussen het ei door de zure room en roer er ook de peperkorrels
door. Schep het zure room mengsel door het vlees. Rol het deeg
uit tot een rechthoekige lap. Verdeel er het afgekoelde vlees-
mengsel over en rol de lap stevig op. Leg de rol in een ingevette
rijstrand (diamater 24 cm.) en laat het deeg opnieuw 30 min.
rijzen. Bak de rand daarna ca. 35 min. in het midden van de oven
(200-220 graden C. Verwijder de vorm.





Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker en staat leuk ook nog.
Ingrediƫnten
1/2 pak Koopmans broodmix wit
150 ml handwarm water
50 g zachte margarine
350 g saucijzen
1 rode paprika
1 bekertje zure room
1 ei
2 el verse groene peperkorrels
reepjes groene paprika
partjes tomaat
plakjes kaas
Leuke tips
garneer de rand
met reepjes paprika partjes tomaat en leg er plakjes
kaas op. Laat de kaas onder de hete gril of in de oven smelten
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124353
Homepage ID
2355
Smaak
N
Teller
250
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rijstrand.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia