Kip Met Romige Tutti-Frutti Saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 16:32
Bereidingswijze
Kip inwrijven met zout en peper en rondom bruin bakken. De gesnipperde ui even meebakken. Toevoegen: tutti-frutti, 1 dl weekvocht, en wjn. Met deksel op de pan in 40 min. gaar stoven.
Kip ut de pan nemen. Door saus slagroom roeren. Op middelhoog vuur zonder deksel saus tot de helft inkoken. Binden met de maizena (papje).
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 kippebouten - 125 gr tutti-frutti - 1 grote ui - 25 gr boter - 3 dl rode wijn - 1 dl slagroom - 1/2 el maizena - zout en peper
Leuke tips
Lekker met gebakken aardappelen en sperziboontjes
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124352
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
811
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
In zeef tutti-frutti wassen. In kom met 1 1/2 dl water 8 uur weken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mariank