Varkensvlees In Szechuansaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 15:18
Bereidingswijze
Olie in wok verhitten. Vlees al omscheppend in 3 minuten bakken. Shii-takes en bosuitjes toevoegen en 2 minuten meebakken. De saus en sherry erdoor scheppen. Vlees afgedekt nog even laten gaarsudderen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker pittig vleesgerecht.
Ingrediƫnten
1 bakje shii-takes (100 gr.), 3 bosuitjes, 2 eetl. olie, 400 gr. nasi-bamivlees, 1 pot Szechuan roerbaksaus van Conimex, 1/2 dl dry sherry
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok, keukenpapier en de gebruikelijke huis-, tuin- en keukenhulpmiddelen.
Leuke tips
Lekker met rijst. Maar het kan ook met eiermie en sperziebonen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124348
Homepage ID
8365
Smaak
P
Teller
1667
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Shii-takes schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
angeline