Bereidingswijze
Bak het vlees in een beetje olijfolie of boter. Paprika meebakken. Voeg saus, mais (uitgelekt) en bonen (uitgelekt) toe. Leg elke burrito op een bord en leg het vleesmengsel er in een rechte lijn op. Klontjes creme fraice en guacamole en geraspte kaas over het vlees verdelen. Vouw de burrito dicht en steek vast met een cocktailprikker. Twee minuten op half vermogen in magnetron (afgedekt) of vijf minuten in de oven op 180 C. Haal de burrito's uit oven of magnetron. Openvouwen en als de kaas gesmolten is ijsbergsla erover verdelen en weer dichtvouwen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Alweer snel en simpel met veel variatiemogelijkheden
Ingrediƫnten
Burrito's (koelvak supermarkt), 300 gram vleesreepjes, 1/2 pot pittige salsasaus, heel klein blikje mais, heel klein blikje kidneybeans, rode paprika, creme fraiche, reepjes ijsbergsla, geraspte kaas, guacamole.
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers, magnetron of oven
Leuke tips
Je kunt alle soorten vlees gebruiken, ook gehakt is lekker. Alleen vullen met groenten kan ook. Voordeel is dat je de vulling vantevoren kunt klaarmaken, en binnen 5 minuten aan tafel kunt.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124325
Homepage ID
10469
Smaak
P
Teller
2092
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
paprika in stukjes of reepjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht