tagliatelle met zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 13:48
Bereidingswijze
Bak sjalotje en knoflook in een beetje olijfolie. Voeg zalm toe en laat deze gaar worden, voeg smeerkaas en basilicum toe. Ondertussen pasta koken. Als de saus te dik is iets verdunnen met witte wijn of melk. Eventueel verse peper naar smaak.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel, simpel en smakelijk, als bijgerecht gegratineerde courgette
Ingrediƫnten
300 gram zalmfilet, 200 gram gerookte zalmsnippers, sjalotje, verse knoflook, basilicum (diepvries), kuipje light kruidensmeerkaas (paturain linesse), (liefst verse) taglietelle of spaghetti.
Leuke tips
Lekker met een tomatensalade of gegratineerde courgette (Courgette in plakjes snijden en schikken in ingevet ovenschaaltje. Rode pesto loskloppen met wat melk en over courgette verdelen. Afdekken met geraspte kaas en ca. 25 min. in de oven op 180 C.)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124320
Homepage ID
10469
Smaak
N
Teller
530
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sjalotje pellen en snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wel