Aardappelsalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 12:13
Bereidingswijze
Snijd de aardappels in schijfjes, meng alle ingredienten door elkaar en schep luchtig om. Garneren met gehakte peterselie.
(Giet de saus over de aardappels wanneer deze nog lauwwarm zijn dan trekken de smaken er goed in.)
Ingrediƫnten
1 kilo aardappels, 2 grote uien, 1/2 struik verse bleekselderij, kummelzaad, citroen, olijfolie, mayonaise, peterselie
Leuke tips
Prima voor een buffet, hoeveelheid is dan genoeg voor 8 personen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
124291
Homepage ID
1875
Smaak
P
Teller
501
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappels gaar koken (niet kruimig). Snipper uien en bleekselderij.
Pers de citroen. Maak een saus van 2 a 3 grote lepels mayonaise en een halve kop olijfolie. Voeg een eetlepel kummelzaad, zout en peper toe.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
andrea