stuffado

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/17/1999 - 12:05
Bereidingswijze
Vlees klein snijden, bakken in de olie.
ingredienten toevoegen, kruidnagels in
de ui steken en de ui er bij doen.
2 uur laten stoven tot het vlees gaar is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Griekse vleesragout
Ingrediƫnten
600 gr rundvlees, 3 eetlepels olijfolie,
300 gr.gezeefde tomaten, 250cc rode wijn
3 dl water, 1,5 telepel zout,0,5 telepel
suiker 0,5 telepel oregano, 1 teentje
knoflook, 5 kruidnagels,1 grote ui
400 gr.rijst of macaroni.
Leuke tips
Serveren op warme borden met rijst of
eventueel macaroni
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124290
Homepage ID
10524
Smaak
P
Teller
359
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding

Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vlaflip