Bereidingswijze
Verhit olijfolie.
Knoflook en tomaten aanbakken en 10 minuten laten doorkoken.
Ham, pijnboompitten, zout en peper toevoegen.
Tagliatelle beetgaar koken.
Boter verwarmen en garnalen daarin opwarmen.
Basilicum en pasta voorzichtig door de saus scheppen.
Knoflook en tomaten aanbakken en 10 minuten laten doorkoken.
Ham, pijnboompitten, zout en peper toevoegen.
Tagliatelle beetgaar koken.
Boter verwarmen en garnalen daarin opwarmen.
Basilicum en pasta voorzichtig door de saus scheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker, snel en heerlijk Italiaans recept
Ingrediƫnten
350 gram groene tagliatelle.
1 kilo tomaten.
4 tenen knoflook (fijngehakt.
200 gram gerookteham (in kleine blokjes).
60 gram pijnboompitten (geroosterd).
30 gram basilicum blaadjes (in reepjes).
3 eetlepels olijfolie.
20 gram boter.
peper.
16 grote garnalen (gekookt en gepeld).
1 kilo tomaten.
4 tenen knoflook (fijngehakt.
200 gram gerookteham (in kleine blokjes).
60 gram pijnboompitten (geroosterd).
30 gram basilicum blaadjes (in reepjes).
3 eetlepels olijfolie.
20 gram boter.
peper.
16 grote garnalen (gekookt en gepeld).
Hulpmiddelen & keukengerei
wok of hapjes pan
Leuke tips
Verdelen over 4 borden.
Garnalen over de borden verdelen.
Garnalen over de borden verdelen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124289
Homepage ID
10558
Smaak
P
Teller
307
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tomaten ontvellen
(eenvoudiger om blik pomedori te gebruiken).
garnalen koken en pellen.
pijnboompitten roosteren.
(eenvoudiger om blik pomedori te gebruiken).
garnalen koken en pellen.
pijnboompitten roosteren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht