Bereidingswijze
verhit de olie in een grote pan
koflook toevoegen
1-2 min zachtjes bakken tot de knoflook zacht maar niet bruin is
broodkruim toevoegen en op matig vuur in 3min
goudbruin bakken
voeg tomaten ,paprikapoeder en chili poeder
toe en water toe
aan de kook brengen en 30 min laten sudderen
3 eieren in een dunne straal aan de soep toevoegen dan nog 2 min zachtjes laten koken
koflook toevoegen
1-2 min zachtjes bakken tot de knoflook zacht maar niet bruin is
broodkruim toevoegen en op matig vuur in 3min
goudbruin bakken
voeg tomaten ,paprikapoeder en chili poeder
toe en water toe
aan de kook brengen en 30 min laten sudderen
3 eieren in een dunne straal aan de soep toevoegen dan nog 2 min zachtjes laten koken
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
60 ml olijfolie
6 teentjes knoflook geperst
75 gr witbrood kruim
3 middel grote rijpe tomaten ontveld en in stukjes
1 tl mild paprika poeder
1/2 tl chili poeder
1 l water
2 eieren los geklopt
3 el gehakte verse peterselie
6 teentjes knoflook geperst
75 gr witbrood kruim
3 middel grote rijpe tomaten ontveld en in stukjes
1 tl mild paprika poeder
1/2 tl chili poeder
1 l water
2 eieren los geklopt
3 el gehakte verse peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
Leuke tips
in terrine overdoen bestrooien met peterselie en opdienen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
124288
Homepage ID
10548
Smaak
P
Teller
2632
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tomaten ontvellen en in stukjes
peterselie hakken
peterselie hakken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht