Flensjes Met Sinaasappelsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 23:32
Bereidingswijze
Smelt een beetje boter in een koekepan. Vouw de flensjes 2 keer dubbel en leg ze alle vier in de koekepan Flambeer de flensjes met Grand Marnier en voeg een beetje sinaasappelsap toe totdat de flensjes net onder staan. Voeg ook de citroenrasp toe. Laat het geheel even zachtjes pruttelen. Opdienen met het ijs.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijke afsluiting van een gezellige maaltijd.
Ingrediƫnten
4 flensjes sinaasappelsap citroenrasp Grand Marnier vanille roomijs boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124280
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
559
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy