Bananenbootjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 22:04
Bereidingswijze
Snijd de bananen (in de schil) van de bovenkant in en vul deze opening met stukjes chocolade Pak het geheel in in aluminiumfolie en leg hem gedurende 30 minuten in hete oven tot de chocolade gesmolten en de banaan lekker zacht geworden is (de schil hoort zwart te zijn!) Serveer dit alles met een lekkere klodder slagroom of een bolletje roomijs.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk toetje met banaan en veel chocola.
Ingrediƫnten
bananen chocolade (melk of puur; net wat je lekker vindt) slagroom of roomijs
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124277
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
259
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy