Bereidingswijze
Snijd de paksoi in repen van 5 cm. Laat de olie in de wok zeer heet worden. Voeg dan de knoflook toe. Na een paar seconden eerst de onderste gedeeltes van de paksoi roerbakken. Na een paar minuten de rest van de paksoi toevoegen. Sprenkel er vlak voor het serveren de lichte en donkere sojasaus en de lenteuien toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke groente.
Ingrediƫnten
2 struiken paksoi
1,5 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel donkere sojasaus
3 eetlepels fijngehakte lente-uien
3 teentjes gehakte knoflook
1,5 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel donkere sojasaus
3 eetlepels fijngehakte lente-uien
3 teentjes gehakte knoflook
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124271
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
4162
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht