canadese koffie.*

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 20:07
Bereidingswijze
- Sla de slagroom stijf met de ahornsiroop.
- Verdeel de wiskey en ahornsiroop over 4 verwarmde glazen.
- Giet de koffie erbij, laat een rand van 3 cm over.
- Vul aan met het slagroommengsel.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
7 1/2 dl sterke, zwarte koffie
0,6 dl ahornsyroop
1,2 dl Rye wiskey
2 1/2 dl slagroom
4 eetlepels ahornsiroop
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124252
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
186
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes