Cafe Mexicano.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 20:02
Bereidingswijze
- Verhit het water, de bruine suiker, chocolade, kruidnagels en kaneel in een pan.
- Breng aan de kook en zet dan het vuur laag.
- Laat 15 minuten sudderen.
- Roer er de koffie door.
- Haal van het vuur, doe een deksel op de pan en laat 5 minuten staan.
- Roer er de vanille door.
- Zeef de koffie door 4 lagen kaasdoek.
- Verhit de brandy, haal hem van het vuur, steek aan en giet hem over de koffie.
- Giet de drank dan in kopjes.
- Werk af met slagroom en 1 eetlepel likeur.
- Serveer met een kaneelstokje.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
2 l koud water
1/3 kop donkerbruine suiker
15 gr fijngehakte pure chocolade
2 hele kruidnagels
1 in tweeen gebroken stokje pijpkaneel
1 kop gemalen koffie
1 theelepel vanille
0,6 dl Brandy
8 eetlepel koffielikeur
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124250
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
193
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes