Bereidingswijze
- Pel de banaan en snijd deze in dunne plakjes.
- Doop de randen van de glazen eerst in het losgeklopte eiwit en vervolgens in de gemalen kokos.
- Verdeel de plakjes banaan over 4 glazen.
- Schenk er eerst een klein scheutje bananenlikeur en vervolgens de champenoise overheen.
- Doop de randen van de glazen eerst in het losgeklopte eiwit en vervolgens in de gemalen kokos.
- Verdeel de plakjes banaan over 4 glazen.
- Schenk er eerst een klein scheutje bananenlikeur en vervolgens de champenoise overheen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
0.50 fles(sen) Champenoise (gekoeld)
1 stuk(s) bananen
1 stuk(s) eiwitten (losgeklopt)
4 eetlepel(s) kokos (geraspt)
naar smaak Bananenlikeur (groen)
1 stuk(s) bananen
1 stuk(s) eiwitten (losgeklopt)
4 eetlepel(s) kokos (geraspt)
naar smaak Bananenlikeur (groen)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124249
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
196
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht