Ham-Monchoe Rolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 18:31
Bereidingswijze
Haal de rolletjes uit het folie en snijd met een scherp mesje in rolletjes van ongeveer 1 cm dik, prik vast met een cocktailprikker.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoe lekker is die combinatie van ham en roomkaas!
Ingrediƫnten
200 g achterham
pakje monchoe
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers
folie
Leuke tips
Leg de ham-monchoe rolletjes op een bord waar je blaadjes sla hebt opgelegd.

Dit is ook lekker met gerookte zalm ipv ham. Strooi dan nog wat dille tussen de rolletjes voordat je ze oprolt.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
124232
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
1583
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Dep een plakje ham af met keukenrol (dat smeert makkelijker) en besmeer het plakje met monchoe. Leg er een plakje ham om, dep weer af en besmeer weer met monchoe. Doe dit vier a vijf keer. Rol de besmeerde en gestapelde plakjes op en doe het in alufolie/plastic folie. Herhaal tot de ham en de monchoe op zijn. Doe in de koelkast tot vlak voor opdienen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her