Bereidingswijze
Verhit de olie in de pan en bak hierin
de blokjes vis even aan. Haal de blokjes vis
met de schuimspaan uit de pan en verdeel ze over de ovenschaaltjes.
Bak het uitje tot het glazig is en doe de venkel erbij. Roerbak tot de venkel begint te
garen. Verdeel het ui/venkel mengsel over de vis.
Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, maar gebruik iets minder vocht. Laat de Roquefort in de saus smelten en roer even om.
Schenk de saus over de vis en de venkel.
Zet de schaaltjes in de oven en laat in ca. 25 min. verder garen en licht kleuren.
de blokjes vis even aan. Haal de blokjes vis
met de schuimspaan uit de pan en verdeel ze over de ovenschaaltjes.
Bak het uitje tot het glazig is en doe de venkel erbij. Roerbak tot de venkel begint te
garen. Verdeel het ui/venkel mengsel over de vis.
Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, maar gebruik iets minder vocht. Laat de Roquefort in de saus smelten en roer even om.
Schenk de saus over de vis en de venkel.
Zet de schaaltjes in de oven en laat in ca. 25 min. verder garen en licht kleuren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartig visgerecht met roquefort
Ingrediƫnten
300 gram kabeljauwfilet;
2 kleine venkelknollen;
1 klein uitje;
1 zakje kaassaus;
50 gr. Roquefort
boter om in te vetten
2 el olie
peper, zout
sap van 1/2 citroen
2 kleine venkelknollen;
1 klein uitje;
1 zakje kaassaus;
50 gr. Roquefort
boter om in te vetten
2 el olie
peper, zout
sap van 1/2 citroen
Hulpmiddelen & keukengerei
wok of hapjespan
Leuke tips
Lekker met stokbrood.
NB: Pas op met zout, want door de kaassaus en
de Roquefort is het geheel al aardig
hartig.
NB: Pas op met zout, want door de kaassaus en
de Roquefort is het geheel al aardig
hartig.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124188
Homepage ID
10170
Smaak
N
Teller
393
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 175?;
snijd de vis in blokjes, wrijf ze in met
citroensap, peper (en zout) en laat even
intrekken;
snipper het uitje;
maak de venkel schoon en snijd ze in dunne
reepjes;
vet 2 eenpersoons ovenschaaltjes in.
snijd de vis in blokjes, wrijf ze in met
citroensap, peper (en zout) en laat even
intrekken;
snipper het uitje;
maak de venkel schoon en snijd ze in dunne
reepjes;
vet 2 eenpersoons ovenschaaltjes in.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht