Bereidingswijze
Olie verhitten en hierin de knoflook en de ui fruiten dan sambal en trassie toevoegen, inmiddels de kruidenmix in heet water wellen,
wanneer de ui glazig is de slavinken in kleine stukjes meebakken wanneer het vlees bruin is het kruidenmengsel erbij doen en even meebakken , dan een flinke scheut ketjap en lepel voor lepel de rijst erdoorroeren dan alles nog even zachtjes doorbakken.
wanneer de ui glazig is de slavinken in kleine stukjes meebakken wanneer het vlees bruin is het kruidenmengsel erbij doen en even meebakken , dan een flinke scheut ketjap en lepel voor lepel de rijst erdoorroeren dan alles nog even zachtjes doorbakken.
Vertel iets leuks over dit recept
goedkoop en eenvoudig
Ingrediƫnten
1 kopje rijst per persoon-1 t.knoflook-1 fl. ui-2 slavinken-trassie-sambal-2 el. mix v. nasie goreng(conimex) olie om te bakken en ketjap manis
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of Wadjan of een grote koekenpan
Leuke tips
Lekker met een gebakken eitje en wat zuur of atjar
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124172
Homepage ID
9229
Smaak
P
Teller
743
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rijst van te voren koken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht