Bereidingswijze
Verhit de olie in de wok en bak de noten hierin totdat ze gaan geuren, haal ze dan uit de pan. Het vlees al roerend bakken en de groenten, knoflook en gember toevoegen.
Met de droge sherry en de sojasaus blussen.
Verdeel het over de borden en strooi de noten erover.
Met de droge sherry en de sojasaus blussen.
Verdeel het over de borden en strooi de noten erover.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker rundvlees noten,paprika
Ingrediƫnten
4 grote chinese paddestoelen
500 g magere runderlappen
1/2 groene, 1/2 rode, 1/2 gele paprika
1 bos lente-uitjes
250 g bleekselderij
1 teentje knoflook
stukje gember
4 eetlepels sesamolie
25 g cashewnoten
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels droge sherry
zout/peper
500 g magere runderlappen
1/2 groene, 1/2 rode, 1/2 gele paprika
1 bos lente-uitjes
250 g bleekselderij
1 teentje knoflook
stukje gember
4 eetlepels sesamolie
25 g cashewnoten
2 eetlepels sojasaus
2 eetlepels droge sherry
zout/peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124168
Homepage ID
9353
Smaak
N
Teller
551
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Leg de paddestoelen 30 minuten in warm water en laat ze wellen. Regelmatig het water verversen. In de tussentijd het vlees wassen en droogdeppen en in reepjes snijden.
De groente wassen en schoonmaken
Paprika in reepjes snijden
De uien in ringen snijden
De knoflook en gember fijnsnijden
De paddestoelen uit het water halen en droogdeppen en de harde steel eraf halen.
Vervolgens in dunne reepjes snijden.
De groente wassen en schoonmaken
Paprika in reepjes snijden
De uien in ringen snijden
De knoflook en gember fijnsnijden
De paddestoelen uit het water halen en droogdeppen en de harde steel eraf halen.
Vervolgens in dunne reepjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht