Bereidingswijze
Kook de eieren totdat ze hard zijn (niet te hard!). Snij ondertussen de augurken, de ham en de ui fijn en doe deze in een (grote) pan. Pel na het koken de eieren en doe deze bij de augurken, ui en ham en prak alles goed door elkaar. Voeg ondertussen de hele inhoud van de pot mayonaise toe en roer alles goed door elkaar. Voeg als laatste naar smaak kerrie, zout en peper toe. Om de salade een cocktail-achtig karakter te geven kan een scheutje sherry toegevoegd worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met een toastje of stokbrood.
Ingrediƫnten
- 15 eieren
- pot mayonaise a 500 ml
- 200 gram achterham
- 3 grote augurken
- grote ui
- kerrie, zout en peper naar smaak
- eventueel scheutje sherry
- pot mayonaise a 500 ml
- 200 gram achterham
- 3 grote augurken
- grote ui
- kerrie, zout en peper naar smaak
- eventueel scheutje sherry
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
124160
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
439
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht